Dinermenu

Onze chefs maken een uniek menu voor de Amsterdam Dinner Train, dat door onze koks aan boord van de trein wordt bereid. We bieden vier menu’s: vlees, vis en vegetarisch and a gluten- en lactosevrij menu.

Je kunt je menuvoorkeur opgeven bij het reserveren van het ticket. Aan boord van de trein kiest u een begeleidende wijn of bier bij iedere gang.

Vleesmenu
Aperitief Sparkling Shiraz “Azahara”, Australië.
Appetizer Crostini met steak tartaar met een lichte knoflookcrème.
Wijn Montalis rosè, ’15, Grenache/Syrah, Lanquedoc, Frankrijk.
Bier Affligem Blond, België.
Starter Fried tostada met gegrilde rundercarpaccio, crème van Parmezaan en rucolapesto.
Wijn Pinot grigio, ’15, L’elfo, Sacchetto Venetië, Italië.
Bier Oedipus Thai Thai, Tripel, België.
Hoofd Diamanthaas met een mousseline van zoete aardappel en seizoensgroenten.
Wijn Cabernet sauvignon reserve ’14 Carmen, Chili.
Bier Brand IPA, Limburg, Nederland.
Dessert Huisgemaakte cheesecake met notencaramel en crème fraîche.
Koffie-en-theeselectie.

Vismenu
Aperitief Sparkling Shiraz “Azahara”, Australië.
Appetizer Crostini met tartaar van haring, groene appel en crème fraiche.
Wijn Montalis rosè, ’15, Grenache/Syrah, Lanquedoc, Frankrijk.
Bier Affligem Blond, België.
Starter Fried tostada met huisgerookte zalm, remoulade van rauwe zalm en zalmeitjes en met olijfolie aangemaakte waterkers.
Wijn Pinot grigio, ’15, L’elfo, Sacchetto Venetië, Italië.
Bier Oedipus Thai Thai, Tripel, België.
Hoofd Doradefilet met gegrilde wintergroentes en sauce antiboise.
Wijn Sauvignon Blanc '16, Robertson, Zuid-Afrika.
Bier Brand IPA, Limburg, Nederland.
Dessert Huisgemaakte cheesecake met notencaramel en crème fraîche.
Koffie-en-theeselectie.

Vegetarisch menu
Aperitief Sparkling Shiraz “Azahara”, Australië.
Appetizer Crostini met avocadospread en Parmezaanse kaas.
Wijn Montalis rosè, ’15, Grenache/Syrah, Lanquedoc, Frankrijk.
Bier Affligem Blond, België.
Starter Quinoasalade met geroosterde groente en piccalillycrème.
Wijn Pinot grigio, ’15, L’elfo, Sacchetto Venetië, Italië.
Bier Oedipus Thai Thai, Tripel, België.
Hoofd Bladerdeeg vol au vent met ragout van paddenstoelen, ui, sjalot en peterselie en een salade van groene kruiden.
Wijn Cabernet sauvignon reserve ’14 Carmen, Chili.
Bier Brand IPA, Limburg, Nederland.
Dessert Huisgemaakte cheesecake met notencaramel en crème fraîche.
Koffie-en-theeselectie.

Gluten- en lactosevrij menu
Aperitief Sparkling Shiraz “Azahara”, Australië.
Appetizer Crostini (glutenvrij) met steak tartaar met een lichte knoflookcrème.
Wijn Montalis rosè, ’15, Grenache/Syrah, Lanquedoc, Frankrijk.
Bier Affligem Blond, België.
Starter Huisgerookte zalm, remoulade van rauwe zalm en zalmeitjes en met olijfolie aangemaakte waterkers.
Wijn Pinot grigio, ’15, L’elfo, Sacchetto Venetië, Italië.
Bier Oedipus Thai Thai, Tripel, België.
Hoofd Doradefilet met gegrilde wintergroentes en sauce antiboise.
Wijn Cabernet sauvignon reserve ’14 Carmen, Chili.
Bier Brand IPA, Limburg, Nederland.
Dessert Huisgemaakte cheesecake met notencaramel en crème fraîche.
Koffie-en-theeselectie.