Nieuws

Interview with machinist Harry Schneider

4 mei 2016

Machinist zijn van een treinrestaurant is voorbehouden aan slechts weinigen. Het wordt helemaal bijzonder wanneer het treinrestaurant ook nog eens wordt voortbewogen door een 65 jaar oude historische locomotief. Vijf machinisten trekken de witte handschoenen aan  voor deze smakelijke ritten. We spraken met een van hen, Harry Schneider, over het bekijks dat hij trekt met de trein. Lees meer.

Burgemeester doopt 65 jaar oude restaurantlocomotief “City of Amsterdam”

23 maart 2016 (persbericht)

AMSTERDAM – “We proberen al jaren om een rondje Randstad te organiseren en jullie doen het. Een geweldig initiatief, gefeliciteerd!” Met deze woorden onthulde burgemeester Eberhard van der Laan samen met chef Julius Jaspers het stadswapen van Amsterdam op de 65 jaar oude locomotief City of Amsterdam. De locomotief staat vanaf dat moment officieel bekend onder haar nieuwe naam. Lees meer.

Julius Jaspers, topchef van de Amsterdam Dinner Train

2 maart 2016 (persbericht)

AMSTERDAM – Het maken van een smakelijke en unieke beleving voor de gasten. Dat is het doel van Julius Jaspers, de chef van de Amsterdam Dinner Train. Het restaurant is gevestigd in een trein die bestaat uit een 65 jaar oude locomotief en gemoderniseerde rijtuigen uit de jaren ’60. Het treinrestaurant houdt de spoorse historie levend door innovatie. Vanaf 1 april start het nieuwe seizoen dinerritten. Tijdens de tochten krijgen de gasten een unieke kijk op het voorbijtrekkende Nederlandse landschap. Lees meer.

Interview met chef Julius Jaspers

2 maart 2016.

De Amsterdam Dinner Train heeft een nieuwe chef: Julius Jaspers. Auteur van kookboeken en voormalig TV-presentator bij RTL 5. De culinaire machinist drukt nu zijn stempel op het menu en de service aan boord van de trein. Julius is eigenaar van Julius Bar&Grill en beide ‘HappyHappyJoyJoy’ restaurants. Lees meer.